Українська мова

Послуги усного та письмового перекладу з української та на українську мову

«Eurasian Linguistics» – це ваше комплексне рішення для професійного усного та письмового перекладу з української та на українську мову, а також з локалізації. Наша мережа, до якої входить 2000 професіональних перекладачів, може забезпечити найвищу якість українських усних та письмових перекладів в межах встановлених вами термінів та бюджету. Ми також можемо запропонувати вам послуги усного та письмового перекладу і локалізації на великій кількості інших мов.

Ви можете бути впевнені, що замовлені переклади з української та на українську мову будуть виконані за найвищими стандартами якості, оскільки «Eurasian Linguistics» є агентством, повністю акредитованим відповідно до міжнародного стандарту якості перекладу ISO 17100.

Зателефонуйте вже сьогодні до «Eurasian Linguistics» за номером: +44 (0) 118 3800 432 або звертайтеся за електронною адресою: ask@eurasianlinguistics.com, щоб отримати попередню комерційну пропозицію щодо усного або письмового перекладу з української або на українську мову чи якоїсь іншої пов’язаної послуги.

Деякі з наших послуг, пов’язані з українською мовою:

Ці послуги також доступні на багатьох інших мовах.

Як бюро перекладів, яке на замовлення виконує послуги усних та письмових перекладів з української та на українську мову, «Eurasian Linguistics» може запропонувати послуги, які відповідатимуть вашим потребам, і хоча в основному ми зосереджені на перекладах юридичних та ділових текстів, ми також можемо запропонувати послуги перекладів текстів з інших сфер, таких як медицина та технології.

Переклади юридичних документів

Наші висококваліфіковані перекладачі з досвідом роботи в сфері юриспруденції мають фахову підготовку зі спеціалізованої правової термінології. «Eurasian Linguistics» пропонує широкий спектр послуг перекладів юридичних документів (договорів, заяв свідків, документів для реєстрації компанії, довіреностей, документів, що стосуються сімейного законодавства та інших типів документів), а також виконують усні переклади в суді, усні переклади опитування свідків, транскрибування з української та на українську мову та ідентифікацію українських документів на місці.

Переклади ділових документів

Завдяки досвіду та фаховому рівню наших україномовних лінгвістів у широкому спектрі напрямків діяльності «Eurasian Linguistics» може забезпечити локалізацію з української та на українську мову, необхідну нашим діловим клієнтам, високоякісний письмовий та усний переклад з української та на українську мову різних типів документів, включаючи фінансові звіти, огляди ринків, річні звіти, протоколи зустрічей, прес-релізи, електронне листування та угоди; усний переклад під час зустрічей з клієнтами, на засіданнях правління, конференціях та презентаціях; ідентифікацію документів на місці.

 

«Eurasian Linguistics» спеціалізується на усних та письмових перекладах, а також на локалізації перекладів юридичних та ділових документів, проте також може запропонувати письмові та усні переклади з української та на українську мову документів з інших галузей. «Eurasian Linguistics» має досвід перекладу медичних звітів, посібників з нових технологій, технічних брошур, свідоцтв про народження, укладення шлюбу та смерть, рішень про розірвання шлюбу тощо. «Eurasian Linguistics» також має досвід перекладу рекламних і маркетингових матеріалів, брошур для галерей, весільних промов та текстів промов для церемоній нагородження престижними преміями.

«Eurasian Linguistics» пропонує послуги засвідченого перекладу з української та на українську мову як від нашої компанії так і у партнерстві з нашими професійними перекладачами з української мови. Велика кількість лінгвістів з нашої мережі є «присяжними» перекладачами, тобто перекладачами, уповноваженими виконувати засвідчені чи «офіційні» переклади відповідно до чинних нормативно-правових документів країни, в якій вони проживають.

У співпраці з великою кількістю нотаріусів, включаючи офіс провідних нотаріусів з місцезнаходженням в Лондоні, ми також пропонуємо нотаріальне засвідчення документів та їх апостилювання з боку британського Міністерства закордонних справ.

Хоча більшість проектів з локалізації, письмових і усних перекладів від «Eurasian Linguistics» здійснюється з англійської на інші мови і навпаки, багато наших фахівців-мовознавців можуть працювати з кількома різними мовними парами. Тому «Eurasian Linguistics» може забезпечити усний та письмовий переклад документів і послуги локалізації в мовних парах, які не включають англійську мову, наприклад в парах «українська-російська», «французька-українська» та багато інших.

Звернувшись до «Eurasian Linguistics», ви можете бути впевнені, що ваші документи і дані будуть в безпеці, оскільки ми використовуємо системи та технології, які гарантують захист наших баз даних та комунікацій відповідно до Загального регламенту захисту даних, а з усіма нашими фахівцями ми укладаємо угоди про конфіденційність. Ми також можемо забезпечити виконання ваших специфічних умов щодо нерозголошення інформації.

 

Будь ласка, зателефонуйте нам сьогодні за номером: +44 (0) 118 3800 432 або напишіть повідомлення на адресу ask@eurasianlinguistics.com: з метою отримання комерційної пропозиції або обговорення того, яким чином послуги з локалізації або послуги усного та письмового перекладу з української та на українську мову від компанії «Eurasian Linguistics» можуть задовольнити Ваші потреби.

 

GET IN TOUCH

Please drop us a line to get a bespoke quote or request a callback to discuss your translation / interpreting needs.

CONTACT US