Hrvatski

Usluge pisanog i usmenog prevođenja s hrvatskog i na hrvatski jezik

U agenciji Eurasian Linguistics možete dobiti profesionalne usmene i pisane prijevode s hrvatskog i na hrvatski jezik, kao i uslugu lokalizacije na hrvatski jezik. Naša mreža od 2.000 stručnih prevoditelja može Vam pružiti vrhunske prijevode s hrvatskog i na hrvatski jezik, kao i druga rješenja u skladu s Vašim rokovima i budžetom. Možemo Vam također ponuditi usmene i pisane prijevode te lokalizaciju na velikom broju drugih jezika.

Možete biti sigurni da će prijevodi s hrvatskog i na hrvatski jezik koje naručite biti izvršeni u skladu s najvišim standardima kvalitete, jer Eurasian Linguistics ima punu akreditaciju ISO 17100 (međunarodni standard za kvalitetu prijevoda).

Obratite se Eurasian Linguistics danas na broj telefona: +44 (0)118 3800 432 ili putem e-pošte na adresu: ask@eurasianlinguistics.com kako biste zatražili predračun za usmeni ili pisani prijevod s hrvatskog ili na hrvatski jezik ili neku drugu sličnu uslugu.

Neke od naših usluga koje uključuju hrvatski jezik su:

Usluge su također dostupne na brojnim drugim jezicima.

Kao agencija koja po narudžbi pruža usluge usmenog i pisanog prevođenja s hrvatskog i na hrvatski jezik, Eurasian Linguistics može ponuditi specijalizirane usluge usmenog i pisanog prevođenja s hrvatskog i na hrvatski jezik koje će zadovoljiti Vaše potrebe, a iako nam je glavni fokus na usmenom i pisanom prevođenju pravnih i poslovnih tekstova, možemo ponuditi i usluge iz drugih područja kao što su medicina i tehnologija.

Prijevodi pravnih dokumenata

Naši stručni prevoditelji koji rade na pravnim tekstovima imaju posebnu obuku iz specijalizirane pravne terminologije. Eurasian Linguistics može ponuditi veliki raspon usluga prijevoda pravnih dokumenata (ugovori, izjave svjedoka, dokumenti za registraciju tvrtke, punomoći, dokumenti iz područja obiteljskog prava i druge vrste dokumenta) kao i usmeno prevođenje na sudu, usmeno prevođenje razgovora sa svjedocima, prijepis s hrvatskog i na hrvatski jezik te identifikaciju dokumenata na hrvatskom na terenu.

Prijevodi poslovnih dokumenata

Eurasian Linguistics može isporučiti vrhunsku kvalitetu usmenih i pisanih prijevoda te lokalizacije s hrvatskog i na hrvatski jezik koja je potrebna našim poslovnim klijentima, zahvaljujući iskustvu i stručnosti naših hrvatskih lingvista u širokom rasponu poslovnih područja: prijevodi s hrvatskog i na hrvatski jezik raznih vrsta dokumenata, uključujući financijske izvještaje, izvještaje o stanju na tržištu, godišnje izvještaje, zapisnike sa sastanaka, novinske izvještaje, elektroničku poštu i sporazume; usmeno prevođenje na sastancima s klijentima, sastancima uprave, konferencijama i prezentacijama; te identifikaciju dokumenata na terenu.

 

Agencija Eurasian Linguistics specijalizirana je za usmeno i pisano prevođenje, te lokalizaciju prijevoda pravnih i poslovnih dokumenta, ali možemo također ponuditi pisano i usmeno prevođenje s hrvatskog i na hrvatski jezik iz drugih područja. Eurasian Linguistics je do sada isporučila prijevode medicinskih izvještaja, priručnika za nove tehnologije, tehničkih brošura, rodnih listova, vjenčanih listova, odluka o rastavi i smrtnih listova. Eurasian Linguistics je također isporučila prijevode promidžbenih i marketinških materijala, brošura za galerije, govora na vjenčanjima te tekstova za govore na dodjelama prestižnih nagrada.

Eurasian Linguistics može ponuditi ovjerene prijevode s hrvatskog i na hrvatski jezik, bilo samostalno, bilo uz angažiranje naših stručnih prevoditelja za hrvatski jezik . Veliki broj lingvista u našoj mreži su ovlašteni prevoditelji, odnosno sudski tumači ovlašteni za izdavanje ovjerenih, odnosno službenih prijevoda u skladu s važećim pravnim propisima u zemlji u kojoj žive.

U suradnji s većim brojem javnih bilježnika, uključujući ured vrhunskih javnih bilježnika sa sjedištem u Londonu, možemo također ponuditi usluge javnobilježničke ovjere dokumenata te ovjere apostilleom od strane britanskog Ministarstava vanjskih poslova (engl. Foreign Office).

Iako je većina pisanih i usmenih prijevoda i lokalizacija s kojima agencija Eurasian Linguistics radi s engleskog na druge jezike, i obrnuto, veliki broj naših lingvista može prevoditi kombinacije više različitih jezika. Stoga, Eurasian Linguistics može ponuditi usmene i pisane prijevode i lokalizaciju u kombinacijama jezika koje ne uključuju engleski jezik kao što su hrvatski – ruski ili francuski – hrvatski ili razne druge kombinacije.

S Eurasian Linguistics možete biti sigurni da će Vaši dokumenti i podaci biti sigurni jer mi koristimo sustave i tehnologiju koji nam omogućuju zaštitu podataka u našim bazama podataka i kod komunikacije u skladu s GDPR smjernicama i svi naši prevoditelji trebaju potpisati ugovore o tajnosti. Možemo također ponuditi specijalizirane uvjete za povjerljivost prema Vašoj potrebi.

 

Molimo Vas, nazovite nas danas na broj telefona: +44 (0)118 3800 432 ili pošaljite e-poruku na adresu: ask@eurasianlinguistics.com da biste zatražili predračun ili razgovarali o tome kako usluge usmenog i pisanog prevođenja ili usluge lokalizacije s hrvatskog i na hrvatski jezik koje nudi Eurasian Linguistics mogu zadovoljiti Vaše potrebe.

GET IN TOUCH

Please drop us a line to get a bespoke quote or request a callback to discuss your translation / interpreting needs.

CONTACT US