Svenska

Översättning och tolkning till svenska

Eurasian Linguistics är den enda kontakt du behöver för professionella översättnings-, lokaliserings- och tolkningstjänster till svenska. Med vårt nätverk på 2 000 språkexperter kan vi erbjuda förstklassig svensk översättning och tolkning som både tillmötesgår din budget och tidsram. Vi kan också erbjuda översättning, lokalisering och tolkning på många andra språk.

Du kan vara säker på att dina svenska översättningsprojekt utförs enligt högsta kvalitetsstandarder, eftersom Eurasian Linguistics uppfyller och är ackrediterade enligt ISO 17100 (den internationella standarden för översättningskvalitet).

Kontakta Eurasian Linguistics idag på +44 (0)118 3800 432 eller mejla ask@eurasianlinguistics.com för en offert på svensk översättning, tolkning eller andra relaterade tjänster.

Du kan välja bland följande tjänster för svenska:

Dessa tjänster finns också tillgängliga på många andra språk.

Som ett populärt översättnings- och tolkningsföretag för svenska kan Eurasian Linguistics erbjuda specialiserade svenska översättnings- och tolkningstjänster som tillmötesgår dina behov, med huvudfokus på juridiska och affärsmässiga översättningar och tolkning, men med kapacitet att tillhandahålla tjänster även inom andra områden, som medicin och teknik.

Juridik

Våra experter på svensk juridisk översättning och tolkning är specifikt utbildade i specialiserad juridisk terminologi. Eurasian Linguistics kan erbjuda många olika svenska översättningstjänster för juridiska dokument (kontrakt, vittnesmål, företagsregistreringsdokument, fullmakter, olika dokument relaterade till familjerätt, samt flera andra typer av dokument). Vi erbjuder också domstolstolkning på svenska, svensk tolkning av vittnesmål, transkribering till svenska och dokumentidentifiering på plats.

Företagsdokument

Eurasian Linguistics kan leverera förstklassig översättning av svenska dokument, lokalisering och tolkning för svenska åt företagskunder, tack vare den erfarenhet och expertis som våra svenska lingvister har inom ett brett spektrum av affärsområden: Svensk översättning av många olika typer av dokument, inklusive ekonomiska rapporter, marknadsrapporter, årsrapporter, mötesanteckningar, pressmeddelanden, e-postkorrespondens och avtal, svensk tolkning vid kundmöten, styrelsemöten, konferenser och presentationer, samt identifiering av svenska dokument på plats.

 

Eurasian Linguistics specialiserar sig på juridisk och affärsmässig översättning, lokalisering och tolkning, men vi kan också erbjuda svensk översättning och tolkning inom andra områden. Eurasian Linguistics har utfört översättningar av medicinska rapporter, användarhandböcker för ny teknik, tekniska broschyrer, födelseattester, vigselbevis, skilsmässointyg och dödsattester. Eurasian Linguistics har också levererat översättningar av reklam- och marknadsföringsmaterial, broschyrer för konstgallerier, bröllopstal och skript för prestigefyllda utmärkelseceremonier.

Eurasian Linguistics kan erbjuda certifierade översättningar till svenska, antingen i vårt eget namn eller genom att be våra professionella svenska lingvister att ge en certifiering i sitt namn. Ett antal översättare i vårt nätverk är auktoriserade eller officiella translatorer, med behörighet att tillhandahålla ”auktoriserade” eller ”officiella” översättningar enligt de juridiska- eller administrativa kraven där de bor.

Tillsammans med ett antal notarii publici, inklusive från en exklusiv notarius publicus firma i London, kan vi också erbjuda attestering av dokument och legalisering av dokument med utrikesdepartementets apostille.

Även om största delen av det översättnings-, lokaliserings-, och tolkningsarbete som utförs av Eurasian Linguistics sker mellan engelska och ett annat språk, kan många av våra lingvister arbeta från eller till flera olika språk. Eurasian Linguistics kan därför erbjuda översättning av dokument, lokalisering och tolkning på språk som inte inkluderar engelska, som till exempel svenska till ryska, eller franska till svenska, samt många andra språkkombinationer.

Med Eurasian Linguistics kan du vara säker på att dina dokument och uppgifter bevaras på ett säkert sätt, eftersom vi använder system och teknik som säkerställer dataskydd i vår databas och i vår kommunikation, enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR), och alla våra lingvister måste underteckna sekretessavtal. Vi kan också tillmötesgå andra speciella sekretesskrav som du har.

 

Ring oss idag på +44 (0)118 3800 432 eller mejla ask@eurasianlinguistics.com för att be om en offert eller diskutera hur Eurasian Linguistics svenska tolkningstjänster, svenska lokaliseringstjänster och svenska översättningstjänster kan tillgodose dina behov.

GET IN TOUCH

Please drop us a line to get a bespoke quote or request a callback to discuss your translation / interpreting needs.

CONTACT US